Publikavimo data: 2024-03-29
Bandelės su žolelėmis ant kefyro
Kefyro plokštainis su žolelėmis gali būti labai sveikas patiekalas, jei naudosite mažai kalorijų turinčius šviežius produktus. Plokštainio kepimo ant keptuvės receptas yra labai paprastas. Tam reikės šviežių žolelių: petražolių ir žaliųjų svogūnų, kuriuose yra vitaminų ir naudingų medžiagų. Rinkdamiesi kefyrą atkreipkite dėmesį į jo riebumą ir sudėtį - jame neturėtų būti pašalinių komponentų. Plokščias duoneles ant kefyro su žolelėmis papuoškite tarkuotu sūriu. Tai suteiks patiekalui naujų skonio niuansų.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinį ir druską. Išmaišykite. Supilkite kefyrą ir sudėkite smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus bei petražoles. Dar kartą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į mišinį persijokite miltus ir suberkite sodą. Išmaišykite. Turėtumėte gauti vientisą vidutinio tirštumo masę.
Žingsnis 3
Pradėkite kepti tortilijas. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją sviestu. Supilkite į ją mišinį ir ant silpnos ugnies 4 min. kepkite kiekvieną plokščią duonelę iš vienos pusės. Priklausomai nuo tešlos konsistencijos, turėtumėte pagaminti apie 5 plokštainiukus.
Žingsnis 4
Naudodami lėkštę arba mentelę, apverskite kiekvieną plokštainį į kitą pusę ir kepkite taip pat 5 minutes. Uždenkite dangčiu. Kefyro plokštainiai su žolelėmis paruošti.
Kategorijos