Publikavimo data: 2024-06-15
Barbekiu padažas
Paprastas ir greitas barbekiu padažo receptas. Pomidorų, obuolių, svogūnų ir cukraus derinys suteikia patiekalui įdomų ir ryškų skonį. Puikus nuobodaus kečupo pakaitalas.
Žingsnis 1
Nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, pomidorus ir svogūnus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Pomidorus, česnaką, obuolius ir svogūnus sudėkite į įkaitintą puodą storu dugnu su trupučiu alyvuogių aliejaus. Kepkite, kol pasirodys juodos kepenėlės.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir balzaminį actą ir pastatykite ant vidutinės ugnies, kad skystis išgaruotų. Skystį nupilkite perpus ir įpilkite Vorčesteršyro padažo bei druskos. Toliau garinkite, kol skystis beveik visiškai išnyks. Pagal skonį įberkite prieskonių ir perkelkite į maišytuvo dubenį. Pomidorų mišinį sutrinkite trintuvu ir pertrinkite per sietelį. Padėkite padažą į šaldytuvą.
Kategorijos