Batbuta užkandinės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Batbuta užkandinės

Labai skanūs miniatiūriniai plokštainiai. Jie tinka kaip užkandis svečiams arba šventiniam stalui. Šiuos miniatiūrinius sumuštinukus ypač mėgsta vaikai. Pabandykite pasigaminti batbučių pagal šį receptą!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Batbuta užkandinės Žingsnis 1
Į miltus supilkite sausas mieles ir druską. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą. Palikite 30 minučių pastovėti. Padalykite tešlą į 2 dalis.

Žingsnis 2

Batbuta užkandinės Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu. Iš tešlos išpjaukite 5-6 cm apskritimus. Palikite 15 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Batbuta užkandinės Žingsnis 3
Kepkite sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol pakils. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Kiekvieną batutą perpjaukite pusiau ir įdarykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos