Publikavimo data: 2024-06-08
Bazilikų padažas mėsai
Aštrus bazilikų padažas padės paįvairinti pažįstamų patiekalų skonį ir pagyvins jūsų namų meniu. Jis suteiks ryškesnį skonį makaronams, žuviai ir mėsai, picai ir sumuštiniams, žuviai ir jūros gėrybėms. Bazilikų padažas didina apetitą, gerina nuotaiką, veikia kaip puikus antidepresantas ir suteikia aktyvumo. Bazilikas parduodamas dviejų rūšių: žalias ir kaštoninis. Galite naudoti abi rūšis, o dar geriau - maišyti jas abi, kad gautumėte ir sveikesnių, ir skanesnių.
Žingsnis 1
Paruoškite majonezą. Maišytuvu 3 minutes plakite 2 trynius su druska, cukrumi ir garstyčiomis. Nenustodami plakti, pamažu plona srovele supilkite augalinį aliejų. Plakite 5 minutes. Supilkite actą ir plakite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Smulkiai supjaustykite krapus, bazilikus ir petražoles. Česnakus išspauskite per presą. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus. Susmulkintas žoleles, česnaką ir graikinius riešutus sudėkite į majonezą ir dar 2 min. plakite padažą mikseriu.
Kategorijos