Biskvito padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Biskvito padažas

Išskirtinis padažas, kurio pagrindą sudaro labai neįprastas ingredientas - krevečių kiautai ir galvos. Šis padažas idealiai tinka jūros gėrybių patiekalams.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Biskvito padažas Žingsnis 1
Supjaustykite visas daržoves ir kepkite sumaišytame aliejuje, kol svogūnai taps auksiniai. Į daržoves sudėkite krevečių žieveles ir troškinkite, kol išgaruos drėgmė.

Žingsnis 2

Biskvito padažas Žingsnis 2
Sudėkite pomidorų pastą, lauro lapą ir užpilkite ingredientus vandeniu taip, kad jis apsemtų maistą. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 1 valandą.

Žingsnis 3

Biskvito padažas Žingsnis 3
Išimkite iš keptuvės lauro lapus ir suplakite keptuvės turinį trintuvu. Perkoškite sultinį per stambų sietelį, o tada per smulkų sietelį. Pastatykite sultinį ant didelės ugnies be dangčio ir palikite, kad išgaruotų.

Žingsnis 4

Kai sultinio tūris sumažės tris kartus, supilkite grietinėlę, pagardinkite pipirais ir, jei reikia, įberkite druskos. Kartu virkite 1-2 minutes arba kol taps norimo tirštumo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos