Publikavimo data: 2025-08-18
Biskvito padažas
Išskirtinis padažas, kurio pagrindą sudaro labai neįprastas ingredientas - krevečių kiautai ir galvos. Šis padažas idealiai tinka jūros gėrybių patiekalams.
Žingsnis 1
Supjaustykite visas daržoves ir kepkite sumaišytame aliejuje, kol svogūnai taps auksiniai. Į daržoves sudėkite krevečių žieveles ir troškinkite, kol išgaruos drėgmė.
Žingsnis 2
Sudėkite pomidorų pastą, lauro lapą ir užpilkite ingredientus vandeniu taip, kad jis apsemtų maistą. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 1 valandą.
Žingsnis 3
Išimkite iš keptuvės lauro lapus ir suplakite keptuvės turinį trintuvu. Perkoškite sultinį per stambų sietelį, o tada per smulkų sietelį. Pastatykite sultinį ant didelės ugnies be dangčio ir palikite, kad išgaruotų.
Žingsnis 4
Kai sultinio tūris sumažės tris kartus, supilkite grietinėlę, pagardinkite pipirais ir, jei reikia, įberkite druskos. Kartu virkite 1-2 minutes arba kol taps norimo tirštumo.
Kategorijos