Bolonijos padažas makaronams. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Bolonijos padažas makaronams.

Šis receptas atkeliavo iš Italijos ir prigijo visame pasaulyje. Makaronus su šiuo padažu mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šio padažo į makaronus nesuklysite.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sudėkite maltą mėsą į sausą keptuvę.

Žingsnis 2

Apkepkite maltą mėsą ir mentele susmulkinkite ją į mažus gabalėlius, kad neliktų maltos mėsos gumulėlių.

Žingsnis 3

Bolonijos padažas makaronams. Žingsnis 3
Sudėkite svogūną į paruoštą maltą mėsą ir kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.

Žingsnis 4

Bolonijos padažas makaronams. Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite pomidorų pastą ir viską 1-2 minutes pakepinkite.

Žingsnis 5

Bolonijos padažas makaronams. Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus ir sudėkite į maltą mėsą.

Žingsnis 6

Uždenkite ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.

Žingsnis 7

Pomidorai suminkštėja ir sutrinkite juos mentele iki vientisos masės. Pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis.

Žingsnis 8

Bolonijos padažas makaronams. Žingsnis 8
Viską sumaišykite ir dar 5 minutes troškinkite po dangčiu. Patiekite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos