Publikavimo data: 2024-06-24
Bolonijos padažas makaronams.
Šis receptas atkeliavo iš Italijos ir prigijo visame pasaulyje. Makaronus su šiuo padažu mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šio padažo į makaronus nesuklysite.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į sausą keptuvę.
Žingsnis 2
Apkepkite maltą mėsą ir mentele susmulkinkite ją į mažus gabalėlius, kad neliktų maltos mėsos gumulėlių.
Žingsnis 3
Sudėkite svogūną į paruoštą maltą mėsą ir kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite pomidorų pastą ir viską 1-2 minutes pakepinkite.
Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 6
Uždenkite ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 7
Pomidorai suminkštėja ir sutrinkite juos mentele iki vientisos masės. Pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis.
Žingsnis 8
Viską sumaišykite ir dar 5 minutes troškinkite po dangčiu. Patiekite padažą.
Kategorijos