Publikavimo data: 2024-06-23
Braškių filo
Norėdami nusipirkti skanių uogų braškių filo pyrago maišeliams, atkreipkite dėmesį į jų spalvą ir kvapą. Uogos turi būti vienodai tamsiai raudonos, be dėmių. Žalias uogų dangtelis yra šviežumo požymis. Prinokusios uogos turėtų būti stipraus būdingo braškių aromato.
Žingsnis 1
Suformuokite uogų maišelius. Paimkite 3 gabalėlius perpjauto filė ir ant jų sudėkite braškes, krakmolą ir cukrų. Kiekvieną tešlos lakštą patepkite ištirpintu sviestu. Sujunkite maišelio kraštus ir suriškite juos tešlos atraižomis. Tokiu pat būdu suformuokite likusius maišelius.
Žingsnis 2
Paruoškite filo su braškėmis. Dėkite maišelius ant riebalais išteptos kepimo skardos ir dėkite į įkaitintą orkaitę 15-20 min., kol apskrus.
Kategorijos