Braškių filo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Braškių filo

Norėdami nusipirkti skanių uogų braškių filo pyrago maišeliams, atkreipkite dėmesį į jų spalvą ir kvapą. Uogos turi būti vienodai tamsiai raudonos, be dėmių. Žalias uogų dangtelis yra šviežumo požymis. Prinokusios uogos turėtų būti stipraus būdingo braškių aromato.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių filo Žingsnis 1
Suformuokite uogų maišelius. Paimkite 3 gabalėlius perpjauto filė ir ant jų sudėkite braškes, krakmolą ir cukrų. Kiekvieną tešlos lakštą patepkite ištirpintu sviestu. Sujunkite maišelio kraštus ir suriškite juos tešlos atraižomis. Tokiu pat būdu suformuokite likusius maišelius.

Žingsnis 2

Braškių filo Žingsnis 2
Paruoškite filo su braškėmis. Dėkite maišelius ant riebalais išteptos kepimo skardos ir dėkite į įkaitintą orkaitę 15-20 min., kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos