Braškių ir bananų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Braškių ir bananų uogienė

Gaminimo laikas
700 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
177 kcal.
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių ir bananų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite braškes ir bananus. Uogas sudėkite į puodą, užpilkite cukrumi ir palikite pastovėti 6 valandas, kad braškės prisitrauktų sulčių. Bananus sudėkite į puodą su braškėmis.

Žingsnis 2

Braškių ir bananų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Puodą su uogomis pastatykite ant silpnos ugnies, užvirinkite, retkarčiais pamaišydami. Virkite 5 minutes, išjunkite ugnį, palikite uogienę visiškai atvėsti 5 valandas. Į uogienę supilkite citrinos sultis ir vėl pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Užvirinkite, pavirkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Braškių ir bananų uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę. Supilkite uogienę į stiklainius ir užsukite dangteliais. Pastatykite stiklainius aukštyn kojomis, uždenkite antklode ir palikite atvėsti. Po to perkelkite uogienę į sandėliuką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos