Obuolių ir braškių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Obuolių ir braškių uogienė

Džemas yra desertas, kuris paprastai gaminamas savo rankomis. Kam pirkti uogienę parduotuvėje, jei galite patys pasigaminti nuostabų skanėstą ir būti tikri dėl naudojamų produktų šviežumo. Obuolių ir braškių uogienės gaminimas neužima daug laiko. Receptas gana paprastas, belieka tik prisirinkti braškių, obuolių ir paruošti juos virimui. Rinkitės kietų žalių veislių obuolius.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
180 kcal.
Angliavandeniai
47 g
Alergenai: Braškės
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių ir braškių uogienė Žingsnis 1
Paruoškite braškes virimui. Užberkite braškes cukrumi, išmaišykite ir palikite 10-20 minučių, kol iš jų išsiskirs sultys ir cukrus iš dalies ištirps.

Žingsnis 2

Obuolių ir braškių uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Nulupkite ir sutarkuokite obuolius. Sudėkite braškes ir obuolius į puodą ir pastatykite ant ugnies. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite 20-25 minutes. Mišinį periodiškai maišykite.

Žingsnis 3

Obuolių ir braškių uogienė Žingsnis 3
Supilkite obuolių ir braškių uogienę į stiklainius. Supilkite uogienę į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite. Laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos