Braškių ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Braškių ledai

Ryškūs ir saldūs braškių ledai tikrai jus pavergs. Šis desertas laikomas populiariausiu pasaulyje po vanilinių ledų. Šį skanėstą galima valgyti ne tik vieną, bet ir patiekti kaip priedą prie vaflių ar blynų. Iš jo galima gaminti pieno kokteilius ir įvairius desertus. Pirmieji ledai buvo pagaminti iš ledo ir citrusinių vaisių. Daugiausia iš citrinų ir apelsinų. Vėliau toks skanėstas pradėtas vadinti šerbetu. Šiais laikais ledai gaminami iš bet kokių vaisių ir uogų.
Gaminimo laikas
435 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Braškių ledai Žingsnis 1
Pradėkite gaminti ledus. Apelsinų sultis, jogurtą ir vanilės ekstraktą supilkite į maišytuvo dubenį. Plakite iki vientisos masės

Žingsnis 2

Braškių ledai Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Sudėkite braškes ir cukrų į maišytuvą ir sutrinkite. Supilkite skystį į puodelius, pripildydami juos iki 3/4. Įdėkite į šaldiklį 60 minučių. Tada išimkite, į kiekvieną puodelį įdėkite po lazdelę ir užšaldykite per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos