Publikavimo data: 2025-08-19
Braškių ledai
Ryškūs ir saldūs braškių ledai tikrai jus pavergs. Šis desertas laikomas populiariausiu pasaulyje po vanilinių ledų. Šį skanėstą galima valgyti ne tik vieną, bet ir patiekti kaip priedą prie vaflių ar blynų. Iš jo galima gaminti pieno kokteilius ir įvairius desertus. Pirmieji ledai buvo pagaminti iš ledo ir citrusinių vaisių. Daugiausia iš citrinų ir apelsinų. Vėliau toks skanėstas pradėtas vadinti šerbetu. Šiais laikais ledai gaminami iš bet kokių vaisių ir uogų.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti ledus. Apelsinų sultis, jogurtą ir vanilės ekstraktą supilkite į maišytuvo dubenį. Plakite iki vientisos masės
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Sudėkite braškes ir cukrų į maišytuvą ir sutrinkite. Supilkite skystį į puodelius, pripildydami juos iki 3/4. Įdėkite į šaldiklį 60 minučių. Tada išimkite, į kiekvieną puodelį įdėkite po lazdelę ir užšaldykite per naktį.
Kategorijos