Publikavimo data: 2024-06-15
Braškių pyragas
Naminiai ledai yra išskirtinai natūralus produktas. Riebi grietinėlė suteikia desertui oro ir minkštumo. Tačiau jei tokie ledai atrodo per daug kaloringi, galite optimizuoti receptą ir vietoj grietinėlės naudoti neriebų pieną - kalorijų kiekis bus mažesnis, tačiau subtilus skonis išliks toks pat. Jei į ledus įdėsite braškių, tai ne tik paįvairins skonį, bet ir padarys patiekalą sveikesnį. Braškės turi mažą glikemijos indeksą ir neleidžia kauptis riebalams.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ledus. Supilkite grietinėlę į dubenį ir plakite mikseriu didžiausiu greičiu, kol susidarys minkštos viršūnės. Supilkite sutirštintą pieną ir dar kartą suplakite. Sudėkite smulkintą šokoladą ir braškes. Švelniai išmaišykite mentele.
Žingsnis 2
Palikite ledus sukietėti. Paskirstykite ledus į formeles, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldiklį, kol sustings, maždaug 8-10 valandų.
Kategorijos