Braškių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Braškių pyragas

Naminiai ledai yra išskirtinai natūralus produktas. Riebi grietinėlė suteikia desertui oro ir minkštumo. Tačiau jei tokie ledai atrodo per daug kaloringi, galite optimizuoti receptą ir vietoj grietinėlės naudoti neriebų pieną - kalorijų kiekis bus mažesnis, tačiau subtilus skonis išliks toks pat. Jei į ledus įdėsite braškių, tai ne tik paįvairins skonį, bet ir padarys patiekalą sveikesnį. Braškės turi mažą glikemijos indeksą ir neleidžia kauptis riebalams.
Gaminimo laikas
510 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių pyragas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ledus. Supilkite grietinėlę į dubenį ir plakite mikseriu didžiausiu greičiu, kol susidarys minkštos viršūnės. Supilkite sutirštintą pieną ir dar kartą suplakite. Sudėkite smulkintą šokoladą ir braškes. Švelniai išmaišykite mentele.

Žingsnis 2

Braškių pyragas Žingsnis 2
Palikite ledus sukietėti. Paskirstykite ledus į formeles, išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldiklį, kol sustings, maždaug 8-10 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos