Publikavimo data: 2024-09-16
Braškių tyrė
Kiekvienas nori kuo ilgiau išsaugoti uogas, tačiau nėra laiko pasiruošti uogienei. Šiame recepte aprašomas braškių tyrės gaminimo būdas. Tai deserto su uogomis ir cukrumi variantas, kuris paruošiamas labai greitai! Braškės užima vieną pirmųjų vietų tarp uogų pagal naudingų medžiagų kiekį. Jas rekomenduojama vartoti sergant anemija ir hipovitaminoze. Braškėse yra daug mažiau cukraus nei citrinose. Kad tyrė būtų dar skanesnė, į ją įberkite šiek tiek granuliuoto cukraus, bet nepiktnaudžiaukite juo!
Žingsnis 1
Paimkite blenderio indą ir sudėkite į jį nuskintas braškes. Įberkite šaukštą granuliuoto cukraus.
Žingsnis 2
Supjaustykite uogas iki vientisos tyrės. Atlikta!
Kategorijos