Braškių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Braškių tyrė

Kiekvienas nori kuo ilgiau išsaugoti uogas, tačiau nėra laiko pasiruošti uogienei. Šiame recepte aprašomas braškių tyrės gaminimo būdas. Tai deserto su uogomis ir cukrumi variantas, kuris paruošiamas labai greitai! Braškės užima vieną pirmųjų vietų tarp uogų pagal naudingų medžiagų kiekį. Jas rekomenduojama vartoti sergant anemija ir hipovitaminoze. Braškėse yra daug mažiau cukraus nei citrinose. Kad tyrė būtų dar skanesnė, į ją įberkite šiek tiek granuliuoto cukraus, bet nepiktnaudžiaukite juo!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
76 kcal.
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių tyrė Žingsnis 1
Paimkite blenderio indą ir sudėkite į jį nuskintas braškes. Įberkite šaukštą granuliuoto cukraus.

Žingsnis 2

Braškių tyrė Žingsnis 2
Supjaustykite uogas iki vientisos tyrės. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos