Persikų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Persikų tyrė

Persikų tyrelę pediatrai rekomenduoja kaip pirmąjį papildomą maistą. Ji gerai virškinama, stiprina imuninę sistemą, gerina apetitą ir didina hemoglobino kiekį. Į valgiaraštį jį galima įtraukti nuo 7 mėnesių. Suaugęs žmogus neatsisakys persikų tyrės. Ji yra kreminės tekstūros, malonaus neįkyraus skonio. Ją reikėtų gaminti tik iš šviežių prinokusių vaisių. Kad desertas būtų kuo sveikesnis, nereikėtų dėti saldiklių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
43 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Persikų tyrė Žingsnis 1
Paruoškite persikų tyrę. Persikus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pusę minutės. Tada vandenį nusunkite ir užpilkite kuo daugiau šalto vandens. Nuimkite odelę ir išimkite kauliuką. Vaisių minkštimą sudėkite į puodą, supilkite vandenį, užvirinkite ir virkite 10 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir trintuvu paverskite į tyrę.

Žingsnis 2

Persikų tyrė Žingsnis 2
Išsaugokite tyrę. Karštą tyrę supilstykite į stiklainius, sudėkite į gilų, audeklu uždengtą puodą, užpilkite vandeniu "iki pečių" ir sterilizuokite 2-4 minutes. Uždenkite dangteliais, atvėsinkite ir laikykite vėsioje sausoje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos