Publikavimo data: 2024-06-22
Šaltalankių tyrė
Šaltalankiai - ryškiai oranžinės spalvos uogos, turinčios saldžiarūgštį skonį ir lengvą kartumą. Šaltalankiai turi gydomųjų savybių žmogaus organizmui, todėl nuo seno naudojami sveikatai gerinti ir įvairiems negalavimams gydyti. Šaltalankiai naudojami uogienėms, kompotams, marmeladui gaminti. Dedami į kepinius, salotas, kokteilius ir arbatas. Naudokite šią naudingą uogą ir kosmetologijoje. Šaltalankių tyrė - tai receptas, kaip paruošti uogų skanėstą be karščio, todėl bus išvengta vitaminų ir mineralinių medžiagų sunaikinimo.
Žingsnis 1
Atšildytus šaltalankius ir cukrų sumaišykite blenderiu. Išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Šaltalankių tyrė paruošta. Įdėkite į gražią uogienės vazą. Patiekite ant stalo.
Kategorijos