Šaltalankių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Šaltalankių tyrė

Šaltalankiai - ryškiai oranžinės spalvos uogos, turinčios saldžiarūgštį skonį ir lengvą kartumą. Šaltalankiai turi gydomųjų savybių žmogaus organizmui, todėl nuo seno naudojami sveikatai gerinti ir įvairiems negalavimams gydyti. Šaltalankiai naudojami uogienėms, kompotams, marmeladui gaminti. Dedami į kepinius, salotas, kokteilius ir arbatas. Naudokite šią naudingą uogą ir kosmetologijoje. Šaltalankių tyrė - tai receptas, kaip paruošti uogų skanėstą be karščio, todėl bus išvengta vitaminų ir mineralinių medžiagų sunaikinimo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
197 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaltalankių tyrė Žingsnis 1
Atšildytus šaltalankius ir cukrų sumaišykite blenderiu. Išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Šaltalankių tyrė Žingsnis 2
Šaltalankių tyrė paruošta. Įdėkite į gražią uogienės vazą. Patiekite ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos