Šaltalankių tyrė su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Šaltalankių tyrė su citrina

Šaltalankiai pasižymi stipriu priešuždegiminiu ir imunomoduliuojančiu poveikiu, o tai labai aktualu šaltuoju metų laiku. Šiame recepte šaltalankiai ne verdami ant ugnies, o sumalami su cukrumi ir citrina. Neperdirbant vaisių termiškai, galima išsaugoti visą šaltalankių vitaminų kompleksą, t. y. A, C, E, B grupės vitaminus, mikro- ir makroelementus. Tokią tyrę dievina vaikai, nes ji būna saldi ir skani, be to, dar ir naudinga.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
82 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaltalankių tyrė su citrina Žingsnis 1
Sumaišykite šaltalankius, citriną, cukrų ir vandenį blenderiu. Plakite, kol mišinys taps vientisas.

Žingsnis 2

Šaltalankių tyrė su citrina Žingsnis 2
Bulvių košę sudėkite į serviravimo lėkštes. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos