Braškių tyrė su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Braškių tyrė su cukrumi

Braškės yra tikrai "karališkos" uogos! Jos nepaprasto skonio ir aromato uogos užkariavo daugelio širdis. O desertai ir patiekalai su braškėmis visada atrodo apetitiški ir sotūs. Tačiau šviežiomis gardžiomis braškėmis galite mėgautis tik sezono metu. Todėl, norint jomis mėgautis ištisus metus, braškės žiemai ruošiamos įvairiais būdais. Paruoškite braškių tyrę su cukrumi ir sukrėskite ją į sterilizuotus stiklainius. Recepto akcentas - serbentai, kurie tyrei suteiks dar sodresnį ir sudėtingesnį skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
148 kcal.
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių tyrė su cukrumi Žingsnis 1
Dideles braškes supjaustykite atsitiktiniais mažesniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Braškių tyrė su cukrumi Žingsnis 2
Sudėkite braškes ir serbentus į maišytuvo dubenį. Suberkite cukrų. Uždarykite blenderio dangtį ir viską sutrinkite iki vientisos tyrės.

Žingsnis 3

Braškių tyrė su cukrumi Žingsnis 3
Supilkite tyrę į nedidelį puodą arba prikaistuvį ir pastatykite ant ugnies. Braškių tyrę užvirinkite ir kelias minutes pavirkite ant silpnos ugnies. Reguliariai maišykite tyrę ir nugriebkite putas nuo paviršiaus. Per tą laiką turėtų ištirpti cukraus kristalai. Nukelkite braškių tyrę nuo ugnies.

Žingsnis 4

Braškių tyrė su cukrumi Žingsnis 4
Sterilizuokite stiklainį ir dangtelį bet kokiu jums patogiu būdu. Supilkite bulvių košę į stiklainį ir uždarykite dangteliu. Suvyniokite stiklainį su tyrele į rankšluostį ir palikite jį atvėsti 24 valandas. Tada braškių tyrę išimkite ir padėkite į šaldytuvą, sandėliuką arba rūsį. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos