Braškių tyrė su obuoliais ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Braškių tyrė su obuoliais ir medumi

Braškių ir obuolių tyrė su medumi yra sveika alternatyva klasikiniams desertams, kuriuose yra daug angliavandenių ir riebalų. Tokia tyrė ypač tinka vasarą, kai noksta gausus uogų ir vaisių derlius. Braškėse ir obuoliuose yra daug vitaminų, mineralų, skaidulinių medžiagų ir antioksidantų. Geriausias būdas išsaugoti visas obuolių ir braškių naudingąsias savybes - jų termiškai neapdoroti. Šią tyrę galima valgyti paprastą arba naudoti desertams gaminti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių tyrė su obuoliais ir medumi Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį mažais, atsitiktiniais kubeliais. Dideles braškes supjaustykite į kelias dalis. Keletą uogų palikite papuošimui.

Žingsnis 2

Braškių tyrė su obuoliais ir medumi Žingsnis 2
Sudėkite braškes ir obuolį į maišytuvo dubenį. Įpilkite du valgomuosius šaukštus medaus.

Žingsnis 3

Braškių tyrė su obuoliais ir medumi Žingsnis 3
Sumalkite visus ingredientus iki vientisos tyrės.

Žingsnis 4

Braškių tyrė su obuoliais ir medumi Žingsnis 4
Šaukštu braškių ir obuolių tyrės sukrėskite į nedidelius krembriulėlius ar rozetes ir papuoškite braškių griežinėliais. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos