Publikavimo data: 2024-09-16
Braškių tyrė su obuoliais ir medumi
Braškių ir obuolių tyrė su medumi yra sveika alternatyva klasikiniams desertams, kuriuose yra daug angliavandenių ir riebalų. Tokia tyrė ypač tinka vasarą, kai noksta gausus uogų ir vaisių derlius. Braškėse ir obuoliuose yra daug vitaminų, mineralų, skaidulinių medžiagų ir antioksidantų. Geriausias būdas išsaugoti visas obuolių ir braškių naudingąsias savybes - jų termiškai neapdoroti. Šią tyrę galima valgyti paprastą arba naudoti desertams gaminti.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį mažais, atsitiktiniais kubeliais. Dideles braškes supjaustykite į kelias dalis. Keletą uogų palikite papuošimui.
Žingsnis 2
Sudėkite braškes ir obuolį į maišytuvo dubenį. Įpilkite du valgomuosius šaukštus medaus.
Žingsnis 3
Sumalkite visus ingredientus iki vientisos tyrės.
Žingsnis 4
Šaukštu braškių ir obuolių tyrės sukrėskite į nedidelius krembriulėlius ar rozetes ir papuoškite braškių griežinėliais. Paruošta.
Kategorijos