Braškių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Braškių uogienė

Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
385 min.
Kalorijos
201 kcal.
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių uogienė Žingsnis 1
Išvirkite braškių uogienę. Uogas užpilkite cukrumi ir palikite 1 valandai. Kai uogos prisitrauks sultis, pastatykite indą ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Nuimkite nuo viryklės. Būtina, kad uogos visiškai atvėstų. Tai užtruks 4-5 valandas. Po to vėl užvirinkite braškes su cukrumi, nuolat maišydami. Daugiau nebevirkite.

Žingsnis 2

Braškių uogienė Žingsnis 2
Supilkite uogienę į stiklainius. Paruoštą braškių desertą karštą supilkite į stiklainius ir uždenkite dangteliu. Palikite atvėsti dugnu į viršų 7-8 valandas, tada padėkite tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos