Publikavimo data: 2024-06-22
Brownie pyragas
Šokoladiniai pyragėliai - Šiaurės Amerikos virtuvės legenda, gaminami nuo XIX a. pabaigos, tačiau išradus aerogrilį, šis desertas tapo daug prieinamesnis konditerijos meno neišmanantiems virėjams. Dabar užtenka iš ištirpinto šokolado ir sviesto išminkyti tešlą ir 15 minučių kepti ją tinkamoje formoje. Rezultatas garantuotas - pyragėliai tikrai išeis minkšti, švelnūs, kvapnūs ir labai šokoladiniai.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Tada taip pat vandens vonelėje pašildykite kiaušinius ir cukrų, suberkite miltus ir vanilinį cukrų. Visus ingredientus sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragaičius. Supilkite mišinį į formą, tinkamą kepti orkaitėje. Jei reikia, išlyginkite tešlą mentele. Įdėkite formą į oro kepsninę ir kepkite 15 minučių 155 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos