Publikavimo data: 2024-03-25
Pyragėliai su kakava
Pyragėliai yra tradicinis amerikietiškas skanėstas, užkariavęs jaunų ir suaugusių saldumynų mėgėjų širdis visame pasaulyje. Vieno šio deserto recepto nėra, jo gaminimo variantų skaičius jau seniai viršijo tuziną. Savo recepte siūlome jums brownies su kakavos milteliais variantą. Šis deserto variantas turi sultingą, minkštą įdarą ir traškią plutelę. Prie šokoladinio pyragaičio puikiai tinka stiklinė šilto pieno.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sviestą ir cukrų.
Žingsnis 2
Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į gautą mišinį įmuškite du kiaušinius ir dar kartą išmaišykite dubens turinį maišytuvu.
Žingsnis 4
Kakavos miltelius persijokite kartu su miltais ir suberkite į dubenyje jau esantį mišinį.
Žingsnis 5
Gerai išmaišykite tešlą maišytuvu. Tolygiai išminkykite tešlą, kol dubenyje tešla taps vientisa. Neminkykite tešlos per ilgai, kitaip pyragaičių konsistencija gali būti per tiršta.
Žingsnis 6
Ištepkite formą sviestu, pabarstykite miltais ir sudėkite į ją pyragaičių tešlą.
Žingsnis 7
Dėkite tešlą į 165 °C įkaitintą orkaitę 25-30 minučių. Po šio laiko ištraukite pyragėlius iš orkaitės, atvėsinkite ir patiekite.
Kategorijos