Publikavimo data: 2024-06-09
Pyragėliai su varške ir vyšniomis
Pyragėliai yra skanus desertas su vyšniomis ir varške. Vyšnias kepant namuose, ir net kartu su karčiuoju šokoladu, o jei pridėsite švelnų varškės sluoksnį, gausite nepamirštamą desertą Brownie. Paruošti pyragaičius su vyšniomis ir varške nėra sudėtinga, o rezultatas visada būna puikus. Varškę geriau imti įprastos konsistencijos (9-12 % riebumo), o įdarui puikiai tiks šaldytos vyšnios arba vyšnios savo sultyse.
Žingsnis 1
Puode virš vandens vonelės ištirpinkite sviestą ir sudėkite šokoladą. Maišykite apie 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Išplakite 2 kiaušinius su puse cukraus iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Išplakite 2 kiaušinius su varške ir likusiu cukrumi.
Žingsnis 4
Į šokoladą atsargiai supilkite plaktus kiaušinius ir cukrų. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Dviem dalimis suberkite persijotus miltus ir atsargiai, labai atsargiai išmaišykite, kad tešla nesuliptų.
Žingsnis 6
Suberkite kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
Žingsnis 7
Ant pergamentu išklotos formos dugno dėkite 1/3 tešlos. Tada supilkite pusę varškės mišinio. Ant viršaus sudėkite vyšnias.
Žingsnis 8
Pakartokite deserto sluoksnį, išklokite antrąją paruoštos tešlos dalį. Tešla yra storesnė nei varškės mišinys, todėl tešlą ant varškės mišinio dėkite nedideliais gabalėliais. Vėl pakartokite visus sluoksnius - varškės, vyšnių ir tešlos. Paskutinis sluoksnis turėtų būti tešla.
Žingsnis 9
Dėkite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45-50 minučių. Ar tešla paruošta, galite patikrinti dantų krapštuku, jis turi būti sausas.
Kategorijos