Bruknių ir obuolių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Bruknių ir obuolių tyrė

Bruknių ir obuolių tyrė - skanus ir sveikas skanėstas vaikams ir suaugusiesiems. Jos galite nusipirkti parduotuvėje, tačiau savo rankomis pagaminta tyrelė bus daug skanesnė ir sveikesnė. Pagrindiniai ingredientai čia yra šviežios uogos ir vaisiai. Tokiame patiekale gausu vitaminų, už kuriuos organizmas jums padėkos. Bruknių ir obuolių tyrę galima valgyti ne tik gryną, bet ir naudoti kaip kepinių įdarą. Pradžiuginkite savo artimuosius šiuo naudingu ir skaniu desertu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
45 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bruknių ir obuolių tyrė Žingsnis 1
Spanguoles, medų ir cukrų sudėkite į maišytuvo dubenį. Sumalkite, kol taps tyrele.

Žingsnis 2

Bruknių ir obuolių tyrė Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite obuolius į maišytuvo dubenį su spanguolėmis, cukrumi ir medumi.

Žingsnis 3

Bruknių ir obuolių tyrė Žingsnis 3
Sumalkite visus ingredientus iki tyrės.

Žingsnis 4

Bruknių ir obuolių tyrė Žingsnis 4
Paruoštą bruknių ir obuolių tyrę perkelkite į dubenį ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos