Bruknių plombier pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Bruknių plombier

Kad bruknių plombyras būtų sodresnio skonio, geriau naudoti šviežias uogas, tačiau šaldytos bruknės arba bruknių uogienė tiks taip pat gerai. Plombyras gaunamas švelnus, kreminis. Kad jo konsistencija būtų vientisa, be ledo kristalų, plombyrą reikia periodiškai išimti iš šaldiklio ir išmaišyti. Naminio plombjero galiojimo laikas yra ne ilgesnis kaip vienas mėnuo. Praėjus šiam laikui, skonis tampa ne toks ryškus. Be to, jo negalima pakartotinai užšaldyti.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bruknių plombier Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę ir trynius. Stipriai kaitinkite grietinėlę ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite. Išplakite trynius su cukrumi. Į trynius plona srovele, nuolat maišydami, supilkite pusę puodelio karštos grietinėlės.

Žingsnis 2

Bruknių plombier Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Į grietinėlę įmaišykite trynius. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės, apie 10 minučių, nuolat maišydami. Supilkite į šaldymo formą ir atšaldykite.

Žingsnis 3

Bruknių plombier Žingsnis 3
Užšaldykite plombierą. Įdėkite ledus į šaldiklį 1 valandai. Tada sudėkite bruknių uogienę, suplakite mikseriu ir vėl įdėkite į šaldiklį 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos