Bruknių tyrė užšaldymui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Bruknių tyrė užšaldymui

Bruknių tyrė - skanus desertas, kuris pripildys jūsų organizmą šokiruojančia vitamino C doze. Šių uogų tyrę ypač naudinga vartoti rudenį ir žiemą, kai rizika susirgti ūmiomis virusinėmis kvėpavimo takų infekcijomis yra didžiausia. Norint ilgai išsaugoti naudingąsias spanguolių savybes, paruoštą desertą galima užšaldyti. Su cukrumi trintas uogas galima valgyti ne tik tokiu pavidalu, bet ir naudoti kaip pyragų, saldainių įdarą, dėti į ledus, taip pat gaminti iš jų morsus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
127 kcal.
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bruknių tyrė užšaldymui Žingsnis 1
Spanguoles ir cukrų sudėkite į trintuvo indą.

Žingsnis 2

Bruknių tyrė užšaldymui Žingsnis 2
Spanguoles sumalkite su cukrumi iki tyrės.

Žingsnis 3

Bruknių tyrė užšaldymui Žingsnis 3
Paruoštą bruknių tyrę perkelkite į dubenį ir patiekite. Norėdami užšaldyti, supilkite į plastikinį indą ir įdėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos