Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių ir svogūnų pyragai
Skanūs dvigubai įdaryti pyragai.
Žingsnis 1
Palikite mielinę tešlą pakilti šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: išvirkite bulves, jas sutrinkite.
Žingsnis 3
Apkepkite baltąjį svogūną ir morkas, sudėkite į bulves.
Žingsnis 4
Įdėkite šiek tiek žaliųjų svogūnų arba mėgstamų prieskoninių žolelių. Pagardinkite druska, pipirais ir džiovintu česnaku pagal pageidavimą.
Žingsnis 5
Sudėkime kiaušinius į verdantį indą.
Žingsnis 6
Kol kiaušiniai verda, susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Pagardinkite druska.
Žingsnis 7
Į svogūnus įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Iš pakilusios tešlos suformuokite tokius gabalėlius, maždaug po 50 g.
Žingsnis 9
Išminkykite tešlos gabalėlį.
Žingsnis 10
Į vidų įdėkite įdaro.
Žingsnis 11
Kampų modeliavimas.
Žingsnis 12
Įdėkite į kepimo skardą užklijuotu kampu į apačią. Viršų patepkite kiaušiniu ir 15-20 min. pašaukite į 220-230 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos