Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas

Tatarų virėjai turi būti dėkingi už savo ruduosius belyašius: būtent jie išrado šiuos nuostabiai maistingus keptus pyragus, kurių kvapo, ko gero, neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Pagal mūsų receptą belašo įdaras bus malta mėsa, tačiau galima ir reikia eksperimentuoti su įdarais. Bulvės ir kepti svogūnai, ryžiai ir kiaušinis, kopūstai ir šoninė. Išsirinkite mėgstamą derinį ir dažniau gaminkite tingius belašius, nes jiems paruošti tereikia 30 minučių!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką, persijokite miltus ir pašildykite kefyrą.

Žingsnis 2

Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas Žingsnis 2
Į šiltą kefyrą suberkite sodą, gerai išmaišykite, įberkite druskos ir cukraus. Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą su smulkintais svogūnais ir česnakais, druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Supilkite kelias porcijas tešlos, ant jų sudėkite maltą mėsą ir užpilkite tešlą. Kepkite beliašus iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos