Publikavimo data: 2024-02-04
Tinginiai belyashi apie kefyrą receptas
Tatarų virėjai turi būti dėkingi už savo ruduosius belyašius: būtent jie išrado šiuos nuostabiai maistingus keptus pyragus, kurių kvapo, ko gero, neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Pagal mūsų receptą belašo įdaras bus malta mėsa, tačiau galima ir reikia eksperimentuoti su įdarais. Bulvės ir kepti svogūnai, ryžiai ir kiaušinis, kopūstai ir šoninė. Išsirinkite mėgstamą derinį ir dažniau gaminkite tingius belašius, nes jiems paruošti tereikia 30 minučių!
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką, persijokite miltus ir pašildykite kefyrą.
Žingsnis 2
Į šiltą kefyrą suberkite sodą, gerai išmaišykite, įberkite druskos ir cukraus. Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą su smulkintais svogūnais ir česnakais, druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Supilkite kelias porcijas tešlos, ant jų sudėkite maltą mėsą ir užpilkite tešlą. Kepkite beliašus iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos