Publikavimo data: 2024-03-23
Kopūstų paplotėliai
Kepamiems kopūstų paplotėliams reikės paruošti mielinę tešlą, paruošti kopūstų ir svogūnų įdarą, pasiųsti paplotėlius į orkaitę, o tada su dideliu malonumu juos suvalgyti!
Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite cukrų, druską, mieles ir aliejų. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Minkykite tešlą, kol taps vientisa, apie 15 minučių, tada uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą: į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kopūstus ir svogūnus, įberkite druskos, išmaišykite ir troškinkite, kol suminkštės (apie 15 minučių), kartais pamaišydami.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite 0,5 cm storio plokštainį. Į kiekvienos plokštainio riekelės vidurį dėkite šiek tiek įdaro ir suspauskite tešlą, kad gautųsi pyragas.
Žingsnis 4
Sudėkite kotletus ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir 20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kategorijos