Kopūstų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kopūstų paplotėliai

Kepamiems kopūstų paplotėliams reikės paruošti mielinę tešlą, paruošti kopūstų ir svogūnų įdarą, pasiųsti paplotėlius į orkaitę, o tada su dideliu malonumu juos suvalgyti!
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite cukrų, druską, mieles ir aliejų. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Minkykite tešlą, kol taps vientisa, apie 15 minučių, tada uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių.

Žingsnis 2

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 2
Paruoškite faršą: į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kopūstus ir svogūnus, įberkite druskos, išmaišykite ir troškinkite, kol suminkštės (apie 15 minučių), kartais pamaišydami.

Žingsnis 3

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite 0,5 cm storio plokštainį. Į kiekvienos plokštainio riekelės vidurį dėkite šiek tiek įdaro ir suspauskite tešlą, kad gautųsi pyragas.

Žingsnis 4

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 4
Sudėkite kotletus ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir 20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos