Kopūstų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kopūstų paplotėliai

Kepamiems kopūstų paplotėliams reikės paruošti mielinę tešlą, paruošti kopūstų ir svogūnų įdarą, pasiųsti paplotėlius į orkaitę, o tada su dideliu malonumu juos suvalgyti!
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite cukrų, druską, mieles ir aliejų. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Minkykite tešlą, kol taps vientisa, apie 15 minučių, tada uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių.

Žingsnis 2

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 2
Paruoškite faršą: į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kopūstus ir svogūnus, įberkite druskos, išmaišykite ir troškinkite, kol suminkštės (apie 15 minučių), kartais pamaišydami.

Žingsnis 3

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite 0,5 cm storio plokštainį. Į kiekvienos plokštainio riekelės vidurį dėkite šiek tiek įdaro ir suspauskite tešlą, kad gautųsi pyragas.

Žingsnis 4

Kopūstų paplotėliai Žingsnis 4
Sudėkite kotletus ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir 20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos