Publikavimo data: 2024-03-27
Bulvių paplotėliai su grybais
Šis "stebuklingų pyragų" receptas nepaliks jūsų abejingų, ypač jei nesate kepimo ir tešlos gerbėjai. Jums nereikės orkaitės ir ilgo tešlos ruošimo, nes jo nėra. Sotus įdaras, lengvai pagardintas miltais, skirtais duonai kepti, yra visas harmoningas patiekalas keptuvėje.
Žingsnis 1
Virtas bulves sutarkuokite arba pertrinkite per mėsmalę. Galite naudoti klasikinį variantą ir bulves paversti bulvių koše. Pasirinkite variantą, kuris suteiks jums reikiamą tešlos konsistenciją.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus ir apkepkite truputį aliejaus. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Ryškiam skoniui suteikti tiks žolelių mišinys arba paprika.
Žingsnis 3
Į smulkintas bulves įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos, tirštos masės.
Žingsnis 4
Suformuokite nedidelį bulvių paplotėlį, į jo vidurį dėkite troškintų grybų ir svogūnų įdaro. Uždenkite šonus ir suformuokite pyragą.
Žingsnis 5
Gautus paplotėlius iš abiejų pusių apvoliokite miltuose, tada dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite kepsnelius, kol paruduos, maždaug po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Pyragėlius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Tada patiekite karštus arba šaltus.
Kategorijos