Burumas pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Burumas pitos duonoje

Kai nusibosta šavarma, bet norisi ko nors skanaus, siūlau pasigaminti burum.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Burumas pitos duonoje Žingsnis 1
Šaldytas bulvytes sudėkite į dubenį, šiek tiek pasūdykite, užpilkite aliejumi ir 15-20 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Burumas pitos duonoje Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves: agurką, pomidorą, papriką, svogūną.

Žingsnis 3

Burumas pitos duonoje Žingsnis 3
Vištieną supjaustykite stambiais griežinėliais. Įdarą sudėkite į lėkštę. Tai daroma tam, kad faršas kuo labiau įsigertų! O pita įmirks mažiau.

Žingsnis 4

Burumas pitos duonoje Žingsnis 4
Leiskite bulvytėms porą minučių atvėsti.

Žingsnis 5

Burumas pitos duonoje Žingsnis 5
Susmulkinkite salotas. Sudėkite salotas ir bulvytes į dubenį. Įpilkite kečupo, jogurto, garstyčių. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Burumas pitos duonoje Žingsnis 6
Paskirstykite įdarą. Suvyniokite į stačiakampius.

Žingsnis 7

Burumas pitos duonoje Žingsnis 7
Dėkite į keptuvę ir kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos