Česnakinės bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Česnakinės bandelės

Norite iš paprastų ingredientų paruošti skanų ir originalų patiekalą? Pateikiame česnakinių tortilijų su sūriu keptuvėje receptą. Gausite labai pikantišką patiekalą, kuris vienodai tinka ir šaltas, ir karštas. Pasirinkite kokybišką kietąjį sūrį. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jo paviršius būtų lygus ir glotnus, be įdubimų. Šviežias sūris skleidžia pieno skonį ir neturėtų turėti cheminio kvapo. Plokštainis su česnaku ir sūriu yra puikus užkandis per bet kokią šventę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakinės bandelės Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinį, pusę miltų ir druską.

Žingsnis 2

Česnakinės bandelės Žingsnis 2
Į mišinį sudėkite sūrį ir česnaką. Išmaišykite. Suberkite likusius miltus, augalinį aliejų ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Česnakinės bandelės Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į dešrą ir padalykite į 8 lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į 0,5 cm storio paplotėlį. Padarykite nedidelius įpjovimus pyragaičiuose.

Žingsnis 4

Česnakinės bandelės Žingsnis 4
Keptuvę patepkite sviestu ir kepkite tortilijas iš abiejų pusių po 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos