Publikavimo data: 2024-03-29
Česnakinės bandelės
Norite iš paprastų ingredientų paruošti skanų ir originalų patiekalą? Pateikiame česnakinių tortilijų su sūriu keptuvėje receptą. Gausite labai pikantišką patiekalą, kuris vienodai tinka ir šaltas, ir karštas. Pasirinkite kokybišką kietąjį sūrį. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jo paviršius būtų lygus ir glotnus, be įdubimų. Šviežias sūris skleidžia pieno skonį ir neturėtų turėti cheminio kvapo. Plokštainis su česnaku ir sūriu yra puikus užkandis per bet kokią šventę.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinį, pusę miltų ir druską.
Žingsnis 2
Į mišinį sudėkite sūrį ir česnaką. Išmaišykite. Suberkite likusius miltus, augalinį aliejų ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į dešrą ir padalykite į 8 lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į 0,5 cm storio paplotėlį. Padarykite nedidelius įpjovimus pyragaičiuose.
Žingsnis 4
Keptuvę patepkite sviestu ir kepkite tortilijas iš abiejų pusių po 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos