Publikavimo data: 2024-03-28
Česnakinis padažas šavermai
Daugelio patiekalų sudedamoji dalis, galinti akimirksniu pakeisti skonį ir net spalvą, žinoma, yra padažas! Šavarmos padažai, kaip ir pats patiekalas, turi daugybę paruošimo variantų. Skirtingi produktų deriniai suteikia naujų skonių. Tačiau paprasta sudedamųjų dalių kompozicija gali patikti ne mažiau nei puiki virtuvė. Grietinė, majonezas, česnakas ir žolelės - paprastas derinys, kurį sudaro česnakinis padažas šavarmai. Švelnus dėl grietinės, pikantiškas dėl česnakų ir maltų juodųjų pipirų, padažas puikiai papildys bet kurį jūsų patiekalą!
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 3
Paimkite dubenį. Sumaišykite majonezą ir grietinę.
Žingsnis 4
Į dubenį suberkite smulkintas žoleles, smulkintą česnaką, juoduosius pipirus ir prieskonius.
Žingsnis 5
Viską išmaišykite iki vientisos masės. Atlikta!
Kategorijos