Česnakinis padažas šavermai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Česnakinis padažas šavermai

Daugelio patiekalų sudedamoji dalis, galinti akimirksniu pakeisti skonį ir net spalvą, žinoma, yra padažas! Šavarmos padažai, kaip ir pats patiekalas, turi daugybę paruošimo variantų. Skirtingi produktų deriniai suteikia naujų skonių. Tačiau paprasta sudedamųjų dalių kompozicija gali patikti ne mažiau nei puiki virtuvė. Grietinė, majonezas, česnakas ir žolelės - paprastas derinys, kurį sudaro česnakinis padažas šavarmai. Švelnus dėl grietinės, pikantiškas dėl česnakų ir maltų juodųjų pipirų, padažas puikiai papildys bet kurį jūsų patiekalą!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Česnakinis padažas šavermai Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Česnakinis padažas šavermai Žingsnis 2
Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 3

Česnakinis padažas šavermai Žingsnis 3
Paimkite dubenį. Sumaišykite majonezą ir grietinę.

Žingsnis 4

Česnakinis padažas šavermai Žingsnis 4
Į dubenį suberkite smulkintas žoleles, smulkintą česnaką, juoduosius pipirus ir prieskonius.

Žingsnis 5

Česnakinis padažas šavermai Žingsnis 5
Viską išmaišykite iki vientisos masės. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos