Publikavimo data: 2024-03-25
Cezario salotų skrebučiai.
Cezario salotos buvo išrastos Amerikoje. Iš pradžių jos buvo valgomos dėl maisto ir produktų trūkumo. Tačiau vėliau jas pamėgo daugelis ir jos tapo šventiniu patiekalu. Šių salotų džiūvėsėlius geriausia pasigaminti savo rankomis. Su jais patiekalas bus daug skanesnis. Skrebučiai salotoms "Cezaris" ruošiami iš šviežios baltos duonos. Geriausia vartoti "karpinius". O kad džiūvėsėliai "Cezario" salotoms būtų aromatingi, į juos dedama alyvuogių aliejaus ir česnako.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį alyvuogių aliejų. Įberkite druskos ir susmulkinto česnako. Išmaišykite. Į mišinį sudėkite riekelėmis pjaustytą duoną. Švelniai išmaišykite, kad duona nesutrupėtų.
Žingsnis 2
Apkepkite džiūvėsėlius. Sausą keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Ant keptuvės sudėkite padaže išmirkytą duoną. Kepkite iš visų pusių 4 minutes, kol apskrus. Sudėkite džiūvėsėlius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Kategorijos