Cezario salotų skrebučiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Cezario salotų skrebučiai.

Cezario salotos buvo išrastos Amerikoje. Iš pradžių jos buvo valgomos dėl maisto ir produktų trūkumo. Tačiau vėliau jas pamėgo daugelis ir jos tapo šventiniu patiekalu. Šių salotų džiūvėsėlius geriausia pasigaminti savo rankomis. Su jais patiekalas bus daug skanesnis. Skrebučiai salotoms "Cezaris" ruošiami iš šviežios baltos duonos. Geriausia vartoti "karpinius". O kad džiūvėsėliai "Cezario" salotoms būtų aromatingi, į juos dedama alyvuogių aliejaus ir česnako.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
484 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
37 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotų skrebučiai. Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį alyvuogių aliejų. Įberkite druskos ir susmulkinto česnako. Išmaišykite. Į mišinį sudėkite riekelėmis pjaustytą duoną. Švelniai išmaišykite, kad duona nesutrupėtų.

Žingsnis 2

Cezario salotų skrebučiai. Žingsnis 2
Apkepkite džiūvėsėlius. Sausą keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Ant keptuvės sudėkite padaže išmirkytą duoną. Kepkite iš visų pusių 4 minutes, kol apskrus. Sudėkite džiūvėsėlius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos