Charlotka pyragas su traškia plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Charlotka pyragas su traškia plutele

Skaniausia ir lengviausiai paruošiama "Charlotka". Šį receptą naudoju jau apie 7 metus. Traški plutelė gaunasi labai skani.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite obuolius.

Žingsnis 2

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite obuolius ir sudėkite į kepimo indą. Prieš tai formą ištepkite sviestu.

Žingsnis 3

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinius, suberkite 1 puodelį cukraus ir plakite iki baltų putų.

Žingsnis 4

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 4
Į išplaktus kiaušinius įberkite 0,5-1 šaukštelį geriamosios sodos.

Žingsnis 5

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 5
Į kiaušinius suberkite 1 puodelį miltų ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 6
Supilkite tešlą į kepimo formą.

Žingsnis 7

Charlotka pyragas su traškia plutele Žingsnis 7
Dėkite formą į įkaitintą orkaitę 40-50 minučių. Šarlotę kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., obuolių sezonas, išbandyti receptai, charlotte, receptų knyga, obuolių pyragas, kiaušinių tešla, kiaušinių šarlotė, vaisių pyragas

Kategorijos