Publikavimo data: 2025-08-20
Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu
Labiausiai paplitęs obuolių pyragas. Tačiau labai skanus.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir plakite iki putų.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir plakite, kol jis ištirps.
Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite kubeliais ir pabarstykite cinamonu.
Žingsnis 4
Į tešlą suberkite miltus ir plakite nedideliu greičiu.
Žingsnis 5
Sudėkite obuolius į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais.
Žingsnis 7
Dėkite tešlą ant kepimo skardos, išlyginkite ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.
Kategorijos