Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu

Labiausiai paplitęs obuolių pyragas. Tačiau labai skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir plakite iki putų.

Žingsnis 2

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir plakite, kol jis ištirps.

Žingsnis 3

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite kubeliais ir pabarstykite cinamonu.

Žingsnis 4

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 4
Į tešlą suberkite miltus ir plakite nedideliu greičiu.

Žingsnis 5

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 5
Sudėkite obuolius į tešlą ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 6
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais.

Žingsnis 7

Charlotka su aromatiniu maltu cinamonu Žingsnis 7
Dėkite tešlą ant kepimo skardos, išlyginkite ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., obuolių sezonas, išbandyti receptai, charlotte, receptų knyga, obuolių pyragas, kiaušinių tešla, kiaušinių šarlotė, vaisių pyragas

Kategorijos