Publikavimo data: 2025-08-17
Charlotka su karamelizuotais obuoliais
Švelni, puri, kvapni obuolių šarlotė tiems, kurie brangina savo laiką. Užtruksite 10-15 minučių, o visa kita padarys jūsų daugiafunkcinė keptuvė arba orkaitė.
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi ir druska plakite iki putų.
Žingsnis 2
Suberkite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Tešlą išminkykite iki tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 3
Supjaustykite 1 obuolį plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Visus likusius obuolius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Į tešlą įmaišykite kubeliais supjaustytus obuolius.
Žingsnis 6
Norėdami, kad obuoliai marmelizuotųsi, ištepkite "Multicooker" dubenį aliejumi ir pabarstykite cukrumi. Ant dugno sudėkite plonais griežinėliais supjaustytus obuolius.
Žingsnis 7
Ant viršaus atsargiai supilkite tešlą su obuoliais, paskirstydami ją po visą paviršių. Kepkite 60 minučių kepimo režimu.
Žingsnis 8
Kai išvirs, atidarykite dubenį ir palikite 5 minutes pastovėti, tada perkelkite į puodą.
Kategorijos