Publikavimo data: 2024-06-15
Charlotte airy
Šiame visų mėgstamos šarlotės recepte nėra nieko neįprasto, tačiau jis ištobulintas. Saldūs ir rūgštūs obuoliai paskendę erdviame sausainyje su cinamono užuomina. Malonumas!
Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, išimkite viduriuką ir supjaustykite kubeliais. Vieną obuolį galite supjaustyti plonais griežinėliais papuošimui.
Žingsnis 2
Kiaušinius, cukrų ir druską plakite mikseriu ( apie 5 min.), kol jie taps purios putos.
Žingsnis 3
Į miltus suberkite kepimo miltelius ir cinamoną.
Žingsnis 4
Palaipsniui sausus ingredientus įmaišykite į kiaušinių ir cukraus putas.
Žingsnis 5
Į tešlą sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius. Su tešla reikia elgtis švelniai ir atsargiai, nes kitaip ji orkaitėje nepakils, o šarlotė nebus puri ir oro.
Žingsnis 6
Ištepkite formą sviestu ir ant formos dugno ratu išdėliokite obuolių skilteles.
Žingsnis 7
Tešlą sudėkite į formą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 ˚C temperatūroje 40 minučių, kol iškeps.
Kategorijos