Publikavimo data: 2024-06-15
Cidonijos su pomidorų pasta
Cidonijos su pomidorų pasta - subtilus padažas, kuriame aštrūs prieskoniai puikiai dera su saldžiais vaisiais. Padažą papildo svogūnai, suteikdami jam dar daugiau sultingumo. Beje, be įdomaus skonio balanso, padažas turi daug naudingų savybių. Pomidorų pasta palankiai veikia imuninę sistemą, o svarainiai veiksmingai kovoja su stresu. Beje, Viduržemio jūros regiono gyventojams svarainiai yra meilės ir vaisingumo simbolis.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti padažą. Į keptuvę įdėkite ištirpintą sviestą ir jį įkaitinkite. Tada sudėkite svogūnų griežinėlius ir maišydami kepkite 5-6 minutes. Po to į keptuvę suberkite svarainių gabalėlius, patiekalą kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite pomidorų pastą ir vandenį. Suberkite prieskonius: druską, cukrų, pipirus ir papriką. Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Po to mišinį supilkite į keptuvę. Padažą 15 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Baigiant virti pabarstykite jį smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos