Cigaro formos pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Cigaro formos pyragai

Traškūs ir švelnūs cigaro formos paplotėliai gaminami iš labai paprastos ir neraugintos tešlos - be mielių. Iš palyginti nedidelio produktų kiekio gaunama iki 40 sultingų ir skanių pyragaičių. Tokie kepiniai ant stalo atrodo apetitiškai ir neįprastai. Šiame recepte cigaro pyragėlių įdaras gaminamas iš kopūstų. Įdarą galite keisti pagal savo skonį: pridėti bulvių, grybų, kumpio, sūrio arba saldžių priedų - uogienės, virinto sutirštinto pieno, šokolado.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Cigaro formos pyragai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Supilkite kopūstus į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite 2-3 minutes. Sumažinkite kaitrą. Uždenkite dangčiu ir virkite 15 minučių. Sudėkite svogūnus ir morkas. Pasūdykite, įberkite pipirų. Troškinkite, kol išvirs, dar 15-20 minučių. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Cigaro formos pyragai Žingsnis 2
Paruoškite cigaro paplotėlius. Į augalinį aliejų ir vandenį įberkite druskos. Dalimis supilkite miltus. Užminkykite elastingą tešlą. Padalykite į 30-40 dalių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite plonu sluoksniu. Ant vieno krašto dėkite įdarą. Suvyniokite. Tada suvyniokite kitus du kraštus statmenai vienas kitam. Tada tešlą su įdaru susukite į vamzdelį. Aptepkite kiaušiniu. Kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, kopūstų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kopūstų pyragai, pyragai su sausomis mielėmis

Kategorijos