Publikavimo data: 2024-03-23
Kepti pyragėliai
Jei tai yra pyragėliai, ne visada jų paruošimas užtrunka kelias valandas. Yra puikus būdas pagreitinti šį procesą - kepti mielinius paplotėlius keptuvėje. Mūsų recepte kaip įdaras naudojamos bulvės ir svogūnai, tačiau tešla yra universali, todėl įdarus galite nuolat keisti. Keptuvėje kepti mieliniai pyragėliai puikiai tinka prie lengvos sriubos ir puikiai tinka vieni.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: miltus persijokite į dubenį, sumaišykite su mielėmis, druska ir cukrumi. Supilkite aliejų ir šiltą vandenį ir užminkykite tešlą (ji turi būti elastinga ir nelipti prie rankų). Palikite tešlą šiltoje vietoje 30 minučių.
Žingsnis 2
Įdarui keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Atskirkite nedidelę dalį tešlos, iškočiokite ją į maždaug 0,5 cm storio ovalo formą, į vidurį sudėkite bulvių košę, ant viršaus sudėkite svogūnus ir užlenkite kraštus. Tą patį padarykite su likusia tešlos dalimi ir įdaru.
Žingsnis 4
Kepkite paplotėlius keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos