Kepti pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kepti pyragėliai

Jei tai yra pyragėliai, ne visada jų paruošimas užtrunka kelias valandas. Yra puikus būdas pagreitinti šį procesą - kepti mielinius paplotėlius keptuvėje. Mūsų recepte kaip įdaras naudojamos bulvės ir svogūnai, tačiau tešla yra universali, todėl įdarus galite nuolat keisti. Keptuvėje kepti mieliniai pyragėliai puikiai tinka prie lengvos sriubos ir puikiai tinka vieni.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.66/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti pyragėliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: miltus persijokite į dubenį, sumaišykite su mielėmis, druska ir cukrumi. Supilkite aliejų ir šiltą vandenį ir užminkykite tešlą (ji turi būti elastinga ir nelipti prie rankų). Palikite tešlą šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 2

Kepti pyragėliai Žingsnis 2
Įdarui keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Kepti pyragėliai Žingsnis 3
Atskirkite nedidelę dalį tešlos, iškočiokite ją į maždaug 0,5 cm storio ovalo formą, į vidurį sudėkite bulvių košę, ant viršaus sudėkite svogūnus ir užlenkite kraštus. Tą patį padarykite su likusia tešlos dalimi ir įdaru.

Žingsnis 4

Kepti pyragėliai Žingsnis 4
Kepkite paplotėlius keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos