Publikavimo data: 2024-06-15
Cinamono pyragas
Kreminiai ledai bus skanesni ir pikantiškesni, jei į juos įbersite šiek tiek cinamono. Cinamonas yra vienas seniausių prieskonių. Apie jį užsimenama Senovės Egipte ir Senovės Romoje. Ir dabar cinamonas labai populiarus, o jo kvapas įvairiuose produktuose yra perkamiausias pasaulyje. Šio prieskonio tėvynė yra Šri Lanka. Cinamonas turi dvynį - kasiją, kininį cinamono medį. Nuo cinamono jis skiriasi chemine sudėtimi ir išvaizda. Kasijos žievė yra storesnė, siekia 2-3 mm ir yra raudonos spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite įdaro mišinį. Sumaišykite cukrų, kiaušinių trynius ir plakite puode virš vandens vonelės. Atskirame dubenyje suplakite šaltą grietinėlę. Sumaišykite grietinėlę su kiaušinių mišiniu ir įberkite cinamono. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Supilkite į mažus stiklainius, uždenkite folija arba dangteliu ir padėkite į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos