Cinamono sraigės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Cinamono sraigės

Šis receptas bus gelbėtojas, jei turite svečių, o arbatos nėra iš ko pasigaminti. Vienas mielinės sluoksniuotos tešlos pakelis, 10 minučių ir jūs jau pasiruošę skanėstui. Sraigės gaunasi traškios, saikingai saldžios, o cinamono kvapas pasklinda po visus namus. Beje, cinamonas stiprina imunitetą, gerina regimąją atmintį ir padeda susikaupti. Išbandykite kepti cinamonines sraiges pagal šį receptą ir daugiau nebenorėsite pirkti parduotuvėje pirktų saldumynų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
56 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinamono sraigės Žingsnis 1
Pergamento lakštą lengvai pabarstykite miltais, kad tešla prie jo nepriliptų. Iškočiokite tešlą plonu 0,5 cm pločio sluoksniu.

Žingsnis 2

Cinamono sraigės Žingsnis 2
Tešlą gausiai pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Pabarstukus į tešlą įspauskite kočėlu.

Žingsnis 3

Cinamono sraigės Žingsnis 3
Tešlą tvirtai susukite į ritinį ir supjaustykite į 1,5-2 cm pločio porcijines bandeles.

Žingsnis 4

Cinamono sraigės Žingsnis 4
Išdėliokite sraiges ant pergamento, palikdami tarp jų pakankamai vietos. Kaitinamos jos gerokai padidės.

Žingsnis 5

Cinamono sraigės Žingsnis 5
Sraiges aptepkite kiaušinio tryniu, kad gražiai nusidažytų.

Žingsnis 6

Cinamono sraigės Žingsnis 6
Sraiges kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra, papuoškite mėtos lapeliu ir patiekite su mėgstamomis uogomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos