Cinamono svarainių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Cinamono svarainių uogienė

Uogienės privalumas yra tas, kad ji ilgai išsilaiko, todėl ją galite valgyti bet kada, kai norite saldumynų ir nesinori gaminti. Ši uogienė pagaminta iš saldžiarūgščių svarainių, aštraus cinamono ir citrinų sulčių, yra labai saldi ir sveika. Cidonijose gausu vitamino A, B grupės vitaminų, kalio ir natrio. O citrina yra vitamino C ir pektino šaltinis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
31 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinamono svarainių uogienė Žingsnis 1
Išvirkite svarainius. Sudėkite svarainius į uogienės puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad jis visiškai apsemtų vaisius. Įjunkite kaitlentę, užvirinkite uogienę, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 15 minučių. Tada nuimkite puodą nuo kaitlentės ir nusunkite vandenį, palikdami tik 200 ml (1 puodelį), kurio reikia pagal receptą.

Žingsnis 2

Cinamono svarainių uogienė Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir prieskonius. Supilkite cukrų ant svarainių, įmeskite cinamono lazdelę ir išspauskite pusės citrinos sultis. Grįžkite uogienę ant viryklės ir užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite dar 30 minučių, dažnai maišydami ir nugriebdami putas. Išpilstykite uogienę į sterilizuotus stiklainius, uždarykite dangteliais ir laikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos