Publikavimo data: 2024-05-12
Citrinų ir moliūgų uogienė
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą ir citriną. Moliūgo minkštimą supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio gabalėliais. Citriną supjaustykite mažais griežinėliais su žievele. Sumaišykite moliūgą, citriną ir cukrų. Palikite mirkti 3 valandas.
Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Cukraus ir moliūgų mišinį užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite ir virkite 1 minutę. Visiškai atvėsinkite 3 valandas. Vėl užvirinkite ir virkite 3 minutes. Visiškai atvėsinkite uogienę 3 valandas. Vėl užvirinkite uogienę ir virkite 5 minutes. Suberkite cinamoną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite dangteliais.
Kategorijos