Citrinų ir moliūgų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Citrinų ir moliūgų uogienė

Gaminimo laikas
440 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
153 kcal.
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Citrinų ir moliūgų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą ir citriną. Moliūgo minkštimą supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio gabalėliais. Citriną supjaustykite mažais griežinėliais su žievele. Sumaišykite moliūgą, citriną ir cukrų. Palikite mirkti 3 valandas.

Žingsnis 2

Citrinų ir moliūgų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Cukraus ir moliūgų mišinį užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite ir virkite 1 minutę. Visiškai atvėsinkite 3 valandas. Vėl užvirinkite ir virkite 3 minutes. Visiškai atvėsinkite uogienę 3 valandas. Vėl užvirinkite uogienę ir virkite 5 minutes. Suberkite cinamoną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Citrinų ir moliūgų uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos