Citrinų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Citrinų uogienė

Daugeliui žmonių citrina atrodo kaip rūgštus vaisius, kurio neįmanoma valgyti. Tačiau jei pasinaudosite mūsų receptu, kaip pasigaminti citrinų uogienę namuose, galite nustebti, kokia saldi ir skani ji gali būti. Be to, citrina labai naudinga žarnyno veiklai, tinka žaizdoms ir lūžiams gydyti, jos žievelė yra puiki priemonė nuo peršalimo. Todėl pasigaminti citrinų uogienės žiemai yra puiki idėja, juolab kad jai pagaminti tereikia citrinų ir cukraus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
275 kcal.
Angliavandeniai
74 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Citrinų uogienė Žingsnis 1
Išvirkite citrinas. Perpjaukite citrinos skilteles per pusę, užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies, kol užvirs. Tada suberkite cukrų, padidinkite ugnį ir virkite apie 15 minučių, kol visas cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Citrinų uogienė Žingsnis 2
Išsaugokite uogienę žiemai. Nukelkite puodą nuo viryklės ir palikite uogienę 30 minučių. Po to supilkite uogienę į stiklainius, užsukite dangteliais, atvėsinkite ir laikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos