Publikavimo data: 2024-03-29
Cukinijų paplotėliai
Kaip pasigaminti sveikiausią cukinijų plokštainį? Pagrindinė jo ypatybė - gaminant naudojama kuo mažiau miltų. Tai reiškia, kad patiekalas tinka net tiems, kurie laikosi PP. Be to, cukinijų plokštainis kepamas keptuvėje tik 20 minučių. O paruošimas trunka 5-10 minučių. Patiekalas labai paprastas, su juo susitvarkys net pradedantysis. Svarbiausia viską daryti taip, kaip aprašyta recepte. Kepimui rinkitės šviežią, blizgančią cukiniją be puvimo požymių, be geltonų ar rudų dėmių.
Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų tortilijų "tešlą". Į pagrindinę daržovę sudėkite česnaką ir kiaušinius. Mišinį gerai išmaišykite šakute. Po to atsargiai suberkite miltus. Vėl išmaišykite šakute. Cukinijų tortilijų tešla paruošta.
Žingsnis 2
Toliau kepkite tortilijas keptuvėje. Pastatykite ją ant vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Kai keptuvė įkaista, 0,5 mm sluoksniu supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Apkepkite antrąją pusę. Apverskite duoną ir uždengę dangčiu kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos