Cukrinis slyvų alus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Cukrinis slyvų alus

"Plombier" - tai apetitą žadinantys ledai, gaminami iš pieno arba nenugriebtos grietinėlės. Desertas būna labai švelnus, malonaus kreminio skonio ir oro konsistencijos. Beje, manoma, kad plombier gimtinė yra Prancūzija. Plombier ne tik skanus, bet ir naudingas sveikatai: mažina nervinę įtampą, padeda įveikti nuovargį ir gerokai pagerina nuotaiką.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukrinis slyvų alus Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius ir cukrų. Supilkite pieną ir vanilę plona srovele, nenustodami maišyti ingredientų. Tada supilkite mišinį į puodą, pastatykite jį ant ugnies ir nuolat maišydami pašildykite. Tada nukelkite puodą nuo kaitros, palaukite, kol mišinys atvės, ir 1 valandai įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Cukrinis slyvų alus Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išplakite grietinėlę mikseriu iki purumo, tada sumaišykite su pieno pagrindu. Vėl plakite mišinį 1-2 minutes. Būsimą desertą perkelkite į šaldymui skirtą formą, įdėkite į šaldiklį 40-60 minučių. Tada masę dar kartą suplakite ir vėl dėkite į šaldiklį 50 minučių. Veiksmus pakartokite 3-4 kartus. Pabaigoje desertą "suplakite" šaukštu ir padėkite į šaldytuvą 30-40 minučių, kol visiškai sušaltų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos