Publikavimo data: 2025-08-18
Cukrumi apvoliotos bandelės
Šių vatruškų paragavau draugės namuose ir jie man labai patiko. Jie sotūs, skanūs ir sveiki.
Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite miltus, 1 kiaušinį, saldiklį ir žiupsnelį druskos. Sudėkite 150 g varškės ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Įdarui išmaišykite likusią varškę, 1 kiaušinio baltymą, saldiklį, grietinę ir žiupsnelį druskos iki vientisos masės. Tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 4
Drėgnomis rankomis suformuokite tešlos rutulį ir padalykite jį į 4 lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį suplokite rankomis, kad susidarytų patukų pagrindas, o viduryje padarykite didelį įdubimą.
Žingsnis 5
Ant pagrindo dėkite įdarą ir kepkite 20-25 minutes iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje. Išimkite patruškius iš orkaitės, aptepkite šonus kiaušinio tryniu ir dėkite į orkaitę dar 2-3 minutėms, kad paruduotų.
Kategorijos