Publikavimo data: 2024-05-26
Dainytė pita su įdaru
Jei norite neįprasto patiekalo ir nenorite vargti su tešla, kumpio kepimas pitos duonoje ant keptuvės visada yra puikus pasirinkimas. Puikus variantas pusryčiams ar vakarienei per trumpą laiką. Jam paruošiamas skanus ir sotus įdaras, atliekamos kelios šefo manipuliacijos ir patiekalas paruoštas. Nereikia nė sakyti, kad visa tai vyksta neišleidžiant daug pinigų produktams. Kiekvienos dienos patiekalas, visais atžvilgiais ekonomiškas. Jis gaunasi sultingas, skanus ir, svarbiausia, greitas.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir kumpį. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, žoleles smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Patepkite pitą grietine, tada apibarstykite sūriu, kumpiu, paskleiskite pomidorus ir pabarstykite žolelėmis.
Žingsnis 3
Susukite pitą į ritinį ir supjaustykite 4-5 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 4
Dubenyje suplakite kiaušinius su druska ir prieskoniais. Pitos gabalėlius iš abiejų pusių pamirkykite kiaušinių mišinyje ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Kategorijos