Degantis antspaudas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Degantis antspaudas

Ugnyje skrudinti ledai - tai nuostabus skanėstas, gaminamas iš tikros grietinėlės ledų verdančiame aliejuje. Desertas dar vadinamas keptais ledais (nepainioti su tailandietiškais ledais, kurie gaminami šaldiklyje). Kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, tai tikrai įmanoma. Rezultatas - nepaprastai švelnus ir skanus skanėstas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
410 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Degantis antspaudas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą ir keptuvę. Kiaušinį sumaišykite su kokoso drožlėmis. Plakite iki putų. Pripildykite keptuvę aliejaus, kaitinkite ant didelės ugnies, kol užvirs.

Žingsnis 2

Degantis antspaudas Žingsnis 2
Iškepkite ledus ant ugnies. Supjaustykite ledus į 8 porcijas. Gabalėlius pamerkite į kiaušinio masę, tada apibarstykite kukurūzų dribsniais. Procedūrą pakartokite su kiaušiniu ir dribsniais. Dėkite į šaldiklį 15 minučių. Tada 30-40 sekundžių dėkite į verdantį aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos