Publikavimo data: 2024-06-13
Degantis antspaudas
Ugnyje skrudinti ledai - tai nuostabus skanėstas, gaminamas iš tikros grietinėlės ledų verdančiame aliejuje. Desertas dar vadinamas keptais ledais (nepainioti su tailandietiškais ledais, kurie gaminami šaldiklyje). Kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, tai tikrai įmanoma. Rezultatas - nepaprastai švelnus ir skanus skanėstas.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą ir keptuvę. Kiaušinį sumaišykite su kokoso drožlėmis. Plakite iki putų. Pripildykite keptuvę aliejaus, kaitinkite ant didelės ugnies, kol užvirs.
Žingsnis 2
Iškepkite ledus ant ugnies. Supjaustykite ledus į 8 porcijas. Gabalėlius pamerkite į kiaušinio masę, tada apibarstykite kukurūzų dribsniais. Procedūrą pakartokite su kiaušiniu ir dribsniais. Dėkite į šaldiklį 15 minučių. Tada 30-40 sekundžių dėkite į verdantį aliejų.
Kategorijos