Publikavimo data: 2025-08-17
Desertui - karališkas varškės sūrio pyragėlis
Neįtikėtinai skanus ir lengvai pagaminamas varškės tešlos pyragas. Mūsų mėgstamiausias receptas!
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite 500 g varškės, sutrinkite šakute, kol ji taps smulkiai sutrupinta.
Žingsnis 2
Įmuškite 3-4 kiaušinius, priklausomai nuo kiaušinių dydžio ir varškės sausumo.
Žingsnis 3
Įberkite pusę puodelio granuliuoto cukraus ir žiupsnelį vanilės.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite. Galite naudoti mikserį, bet mūsų šeimoje mėgstame, kad varškė būtų maloni, todėl visada maišau šakute. Taip pat galite įdėti sultenių, riešutų ar cukruotų vaisių. Išbandėme įvairių variantų, bet apsistojome ties varške be visko.
Įdaras paruoštas!
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite 60 g sviesto, pusę puodelio granuliuoto cukraus, žiupsnelį druskos ir žiupsnelį sodos. Išmaišykite. Tada po truputį pradėkite dėti miltus ir minkykite. Turėtų gautis smulkūs trupiniai, kaip nuotraukoje.
Žingsnis 6
Formą uždengiu silikoniniu kilimėliu. Ant formos dugno pabarstykite maždaug du trečdalius trupinių iš keptuvės ir tolygiai paskirstykite, kad susidarytų apvadas.
Žingsnis 7
Tada supilkite įdarą ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 8
Ant viršaus pabarstykite likusius trupinius. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 20-30 minučių. Kai tik pasirodys neįtikėtinas kvapas, vadinasi, vatruška jau paruošta!
Kategorijos